INGEN RUSNING. Det var stopp på pendeln i eftermiddags. Foto: Mostphotos

SL: Förseningar i pendeltågstrafiken

Runt 14.30 gjorde ett signalfel samt ett strömavbrott att pendeltågstrafiken stoppades och drabbades av förseningar på vissa linjer.

  • Publicerad 14:56, 2 nov 2018

Först blev det ett signalfel som gjorde att trafiken stoppades mellan Solna/Sundbyberg och Älvsjö.

En halvtimme senare, klockan 14.37, gjorde ett strömavbrott att det blev stora förseningar på sträckan Älvsjö-Stockholm City.

SL har ingen prognos om när pendeltågstrafiken ska gå enligt tidtabell igen. Och Trafikverket kan heller inte svara på när allt ska rulla som vanligt igen.

– Strömmen är tillbaka, men självklart har stoppet gjort att trafiken har påverkats, säger Magnus Löfgren, trafikverkets pressavdelning, strax innan klockan 15 på fredagseftermiddagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

TV-spel på krogen allt mer poppis

Nyheter ✓"Nördiga" barer lockar blandad publik ✓Lista: Här kan du gamea med en öl i handen 3 500 spel. Det finns att välja mellan på Alex Alucards bar. En bar som är helt dedikerad till tv-spel.fredag 16/11 16:33