Foto: Mostphotos

Slagsmål i Bålsta centrum

Ett bråk i Bålsta Centrum kunde avstyras sent på lördagskvällen tack vare rådiga personer i närheten. Dock hann ett stryptag tas vilket innebär misstanke om misshandel. Dessutom bokfördes en 15-årig rattfyllerist och stöld av extraljus till bil.

  • Publicerad 13:42, 15 jun 2020

KalmarsandsvägenSöndag 02.15Stöld. En bilägare bestals under natten till söndag på sina extraljus till bilen, värda cirka 9.000 kronor, samt registreringsskylten fram. Enligt vad Audiägaren skrivit på facebook kan det finnas vittnen till brottet.

Bålsta Centrum

Lördag 23.55

Misshandel. Två män började bråka inne på restaurang Kök & Bar i Bålsta Centrum. Gäster kunde avbryta bråket genom att skilja de två åt. De både gästerna som slogs är män, den ene i 30-årsåldern, den andra cirka 25. Båda bor i kommunen. 30-åringen ska, enligt anmälan ha puttat den andre och tagit stryptag.

Forsells väg

Lördag 00.24

Rattfylleri. En pojke i 15-årsåldern fick lämna ifrån sig sitt moppekort sedan han kört moped på natten till lördag och blivit för att ha kört rattfull då han blåste 0,32 mg alkohol per liter utandningsluft. Pojken överlämnades till vårdnadshavare.

Bästa placeringen någonsin för Upplands-Bro

Upplands-Bro klättrar på Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet. Nu är kommunen på plats 12 i landet. – Det är ett styrkebesked och ett kvitto på att vi har ett bra samarbete med...onsdag 23/9 10:07

Sämsta placering någonsin för Håbo på näringslivsranking.

Håbo siktar uppåt – men rasar i stället. När företagsklimatet granskas hamnar kommunen på plats 206 i landet, sämsta placeringen någonsin. – Det är i första hand nytillkomna kategorier som...onsdag 23/9 9:46