Brott. I helgen började två bilförare att bråka och skott ska ha avlossats enligt en inringar till polisen. Foto: Sacharias Källdén

Slagsmål mellan bilförare i Danderyd

I helgen ska tumult ha utbrutit mellan två bilförare. Enligt en inringare ska det varit slagsmål och skjutning. Polisen har påbörjat en utredning.

  • Publicerad 12:13, 10 mar 2020

Under natten till den 7 mars klockan 02.24 ska flera personer har ringt till SOS efter att två personbilsförare ska ha slagits med varandra utomhus på Svitiodsvägen. I anmälan uppger de som ringt in att en av personer ska ha avlossat ett eller flera skott.

– Enligt inringaren ska en person blivit träffad och sedan avvikit från platsen, då ska den andra personer följt efter, säger Mats Eriksson, polisens presstalesperson.

Polisen åkte till platsen men då var förarna inte kvar. I det första utredningsarbetet har polisen gjort dörrknackning i området.

Platsen spärrades av och under morgonen samma dag var tekniker från polisen på platsen, men de fann inga tomhylsor. Det pågår nu en utredning om försök till mord eller dråp.

– Personerna har själva inte anmält varandra, säger han.

Läckraste bönan från Brottby

Nyheter Här har den odlats i generationer Bönan Brottby har fått erkännande som bevarandesort. Det betyder att den anses vara av stort kulturhistoriskt värde med lokala smaker. Nu öppnas dörren för den kommersiella marknaden.fredag 27/3 17:12

Peter, 16, mördades – så vill de närstående hedra hans minne

Nyheter ”Jag kan beskriva honom med ett ord – snäll.” Mordet på 16-åriga Peter Plax skakade hela Sverige. Nu vill Peters familj och vänner hedra sonen, klasskompisen, pianisten och basketkillen så att människor kan minnas allt det han var i stället för...fredag 27/3 16:34