Slottet blir scen för politisk maktkamp

Premiären i våras får en uppföljare. Lagom till valspurten är Maktkampen tillbaka på Ekebyhovs slott. – Det blev otroligt bra diskussion senast, säger Monica Svensson, ordförande i lokalföreningen Företagarna Ekerö.

  • Publicerad 11:37, 4 jul 2018

Det fanns mycket kvar att diskutera och fler frågor som ville ställas.

I mars samlades stora delar av kommunens politiska etablissemang i Ekebyhovs slott för politisk debatt. Forumet Maktkampen som Företagarna arrangerade var då nytt för Ekerö.

– Det fanns mycket kvar att diskutera och fler frågor som ville ställas. Både från politikerhåll och deltagarna ville att vi skulle köra en uppföljning, säger Monica Svensson.

I slutet av augusti är det dags för en andra rond. Den 21 augusti har alla de lokala politikerna i kommunfullmäktige bjudits in för ett frukostseminarium på Ekebyhovs slott. Exakt vilka politiker som kommer är i dagsläget inte klart. Arrangemanget är öppet för allmänheten.

Flera olika områden ska avhandlas inom temat näringsliv i samband med debatten.

– Det blir bra att ta politikerna på pulsen innan valet, säger hon.  

Monica Svensson upplever att det var ett bra gensvar från politikerna förra gången.

– De tyckte att det var ett bra forum att samlas på. Vi ser verkligen framemot den här uppföljningen, säger hon.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Blandning ska öka rörelseglädjen

Nyheter Mer fokus på rörelse och mångsidig träning. Det vill Ekerö IK nå med en ny satsning för barn. I april hoppas de vara igång med ett nytt träningsupplägg.måndag 12/11 8:55

KRÖNIKA: Återkomsten blev inte alls som jag planerat

Krönika Planen var solklar på förhand. En veckas ljuvlig höstsemester på Teneriffa tillsammans med sambon och hennes familj. Sedan skulle jag sätta mig på ett tidigt morgontåg till Stockholm full med energi...måndag 12/11 8:55

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter