Foto: Mostphotos

Smash and grab-kupp mot kiosk i Farsta strand

En kiosk i Farsta strand utsattes för ett smash and grab-inbrott tidigt i morse. Rånarna körde med bil rakt igenom ett skyltfönster.

  • Publicerad 10:49, 24 mar 2016

Klockan 04.36 körde två personer in med bil i en kiosk vid Farsta strandplan. De lyckades ta sig igenom en stor glasruta och en jalusi för att komma in i butiken. Polisen har sökt igenom bevakningskameror och knackat dörr i området. De spärrade även av platsen för att göra en teknisk undersökning.   

Rånarna flydde sedan, enligt vittnen, i riktning mot Trångsund. Vad de fick med sig är oklart. Händelsen rubriceras som grov stöld. Ingen är misstänkt eller gripen ännu.

Hyreschock hotar Fria teatern i Högdalen

Nyheter Ny fastighetsägare vill rusta upp huset och införa markandshyror Fria teatern i Högdalen har fått en ny fastighetsägare som vill fräscha upp huset och höja hyrorna rejält. “Omöjlig nivå för oss att klara” säger teaterns konstnärliga ledare.torsdag 20/6 9:52

Staden tar strid för kritiserade studentlyor

Nyheter Kärrtorp kan fortfarande få femvåningshus – har överklagats av boende Stockholms stad har sagt sitt i den långdragna frågan om studentbostäder i Kärrtorp. Och de vidhåller vad man beslutat om tidigare: bostäderna ska byggas. Nu ska Mark- och miljööverdomstolen säga...torsdag 20/6 9:46