FLYDDE. Gärningsmännen flydde i en väntande bil med kläder till ett okänt värde. Foto: Andreas Jennische

Smash and grab-kupp på Östermalm i morse

En klädbutik på Östermalm utsattes för en smash and grab-kupp tidigt i morse. Flera gärningsmän ska ha rammat butiken med en bil innan de stal kläder till ett okänt värde och flydde i en annan bil.

  • Publicerad 08:03, 22 dec 2017

Klockan 04.52 i morse rammade ett antal gärningsmän en klädbutik på Östermalm med en bil. Flera personer ska därefter ha sprungit ut och stulit kläder till ett okänt värde innan de flydde i en väntande bil.

– Ett okänt antal personer har avvikit i ett flyktfordon och det är oklart vad de har fått med sig. Brottsplatsen är avspärrad nu och det kommer att bli en teknisk undersökning under dagen, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Forden som rammade butiken står kvar på platsen. Det är ännu oklart om någon har skadats. Händelsen är rubricerad som stöld.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

FLYDDE. Gärningsmännen flydde i en väntande bil med kläder till ett okänt värde. Foto: Andreas Jennische

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.