Foto: Wikimedia Commons

Smitare körde på jakthund i Skokloster

  • Publicerad 09:40, 24 okt 2018

Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 18.05
Narkotikabrott. På tisdagen kontrollerade polisen en man vid Salavägen. Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad.

Lillsidan, Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 19.08
Rattfylleri. På tisdagskvällen inträffar en trafikolycka vid rödljusen i korsningen Västerleden–Dr Westerlunds gata. En bil kör in i en framförvarande stillastående bil. Föraren av den påkörande bilen, en man i 70-årsåldern, misstänks vara alkoholpåverkad. Mannen, som är hemmahörande i Enköping tas med provtagning. Mannen blir av med sitt körkort. Alkoholhaltiga drycker som finns i bilen tas också i beslag.

Litslena
Onsdag 24 oktober
Klockan 02.50
Förberedelse till stöld. Natten till onsdagen kontrollerade polisen en bil på länsväg 263 vid Litslena. Polisen hittade typiska brottsverktyg i bilen. De fyra män som fanns i bilen, vilka är i åldrarna 25–30 år, misstänks därför för förberedelse till stöld. Männen är inte hemmahörande i trakten.

Skokloster
Tisdag 23 oktober
Klockan 10.55
Smitning från trafikolycksplats. På tisdagsförmiddagen hittades en jakthund död vid en väg. Hunden hade blivit påkörd av någon okänd. Hunden hittades via spårsändare.

Stal bil och riskerade människoliv

Nyheter En dramatisk bilstöld tog ett dramatiskt slut. Det började på Coops parkering och tog slut på E18.fredag 19/4 12:05

”Jag kan gå och peta på en målning i tio år”

Nyheter Flera konstnärer förbereder sig inför Enköpings konstrunda, Vår konst. En bland de 56 konstnärerna som i helgen ställer ut är Patrik Holmberg, som äger Ateljé och Galleri. – Min handstil passar verk...torsdag 18/4 15:22