Foto: Wikimedia Commons

Smitare körde på jakthund i Skokloster

  • Publicerad 09:40, 24 okt 2018

Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 18.05
Narkotikabrott. På tisdagen kontrollerade polisen en man vid Salavägen. Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad.

Lillsidan, Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 19.08
Rattfylleri. På tisdagskvällen inträffar en trafikolycka vid rödljusen i korsningen Västerleden–Dr Westerlunds gata. En bil kör in i en framförvarande stillastående bil. Föraren av den påkörande bilen, en man i 70-årsåldern, misstänks vara alkoholpåverkad. Mannen, som är hemmahörande i Enköping tas med provtagning. Mannen blir av med sitt körkort. Alkoholhaltiga drycker som finns i bilen tas också i beslag.

Litslena
Onsdag 24 oktober
Klockan 02.50
Förberedelse till stöld. Natten till onsdagen kontrollerade polisen en bil på länsväg 263 vid Litslena. Polisen hittade typiska brottsverktyg i bilen. De fyra män som fanns i bilen, vilka är i åldrarna 25–30 år, misstänks därför för förberedelse till stöld. Männen är inte hemmahörande i trakten.

Skokloster
Tisdag 23 oktober
Klockan 10.55
Smitning från trafikolycksplats. På tisdagsförmiddagen hittades en jakthund död vid en väg. Hunden hade blivit påkörd av någon okänd. Hunden hittades via spårsändare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Kyrkokör firar första advent

Nyheter Den 2 december är den första advent. Det firar Vårfrukyrkokören med en musikgudstjänst.fredag 16/11 15:50

Pepparkakshus ställs ut på Enköpings museum

Nyheter Lördagen den 1 december öppnar en pepparkakshusutställning på Enköpings museum.fredag 16/11 14:04