Foto: Wikimedia Commons

Smitare körde på jakthund i Skokloster

  • Publicerad 09:40, 24 okt 2018

Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 18.05
Narkotikabrott. På tisdagen kontrollerade polisen en man vid Salavägen. Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tecken på att vara narkotikapåverkad.

Lillsidan, Enköping
Tisdag 23 oktober
Klockan 19.08
Rattfylleri. På tisdagskvällen inträffar en trafikolycka vid rödljusen i korsningen Västerleden–Dr Westerlunds gata. En bil kör in i en framförvarande stillastående bil. Föraren av den påkörande bilen, en man i 70-årsåldern, misstänks vara alkoholpåverkad. Mannen, som är hemmahörande i Enköping tas med provtagning. Mannen blir av med sitt körkort. Alkoholhaltiga drycker som finns i bilen tas också i beslag.

Litslena
Onsdag 24 oktober
Klockan 02.50
Förberedelse till stöld. Natten till onsdagen kontrollerade polisen en bil på länsväg 263 vid Litslena. Polisen hittade typiska brottsverktyg i bilen. De fyra män som fanns i bilen, vilka är i åldrarna 25–30 år, misstänks därför för förberedelse till stöld. Männen är inte hemmahörande i trakten.

Skokloster
Tisdag 23 oktober
Klockan 10.55
Smitning från trafikolycksplats. På tisdagsförmiddagen hittades en jakthund död vid en väg. Hunden hade blivit påkörd av någon okänd. Hunden hittades via spårsändare.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Väskrånare igenkända – två av tre fast

Nyheter Tre unga rånade en man på hans ryggsäck i torsdags. De fastnade dock på film och kunde identifieras.måndag 21/1 10:09

Det här är Enköpings bästa pizza

Nyheter Sveriges bästa pizzerior har korats. En av de bästa, ligger på Enögla Torg. – Vi är jätteglada, säger ägaren Amad Younes Tili.fredag 18/1 13:23