Polisen fick registreringsnumret till bilen som smet från olyckan. Foto: Leif Oldenburg

Smitning efter trafikolycka på E18

En smitning från en trafikolycka skedde under måndagsmorgonen, men polisen fick registreringsnumret till bilen som smet - i dagsläget är ingen anhållen.

  • Publicerad 16:52, 27 nov 2017

Klockan 9:03 på måndagsmorgonen fick polisen in en anmälan om en trafikolycka på E18 i norrgående riktning vid Inverness.

Inga personskador anmäldes, men ena parten i trafikolyckan smet från olycksplatsen och en anmälan om smitning har upprättats. Polisen har dock fått registreringsnumret på bilen som försvann, men ingen är i dagsläget anhållen.

Anmälarens bil, som skadats, behövdes bärgas från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15