NYTT. Ett nytt budskap på gamla Parks entréer. Foto: Per Brandt

Snart kan biograf Park få nytt innehåll

Efter ett års tomma lokaler. Snart hoppas fastighetsägaren att fylla klassiska bion Park med nytt innehåll.

  • Publicerad 11:36, 7 nov 2018

För ungefär ett år sedan stängde SF klassiska biografen Park på Sturegatan. Sedan dess har lokalerna gapat tomma. Enligt fastighetsägaren Tulia var målet att ha en ny hyresgäst klar till förra hösten men letandet har dragit ut på tiden.

Efter nedläggningen – det kan ta plats i biografen Parks lokaler

Så nyligen sattes nya skyltar upp för entrédörrarna med budskapet ”Ny spännande verksamhet öppnar inom kort”. Är det på gång nu undrar nyfikna Östermalmsbor?

Men något spikat nytt koncept är det inte visar det sig enligt fastighetsbolaget Balder som äger halva Tulia. Men förhoppningsvis snart.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Tidigare har det uttalat att målet är att lokalen ska fortsätta vara publik och inte bli ”en död plats” och det är fortfarande det troliga

– Vi för diskussioner med flera intressenter, det troliga är att det kommer fortsätta vara någon form av publik inriktning, säger Martin Berg, områdesansvarig på Balder.

När hoppas ni att en ny hyresgäst är på plats?

– Det är svårt att säga, förhoppningsvis så snart som möjligt. Sedan beror det ju på om den nya hyresgästen behöver ställa i ordning lokalerna på något sätt. Men det troliga är kanske första eller andra kvartalet 2019, säger han.

Tidigare har det sagts att den klassiska skylten ska vara kvar, blir det så?

– Vår ambition är att skylten ska vara kvar.