Foto: Wikimedia Commons

Snopna bilister fann att vinterdäcken var stulna

Flera fall av däckstölder anmälda.

  • Publicerad 11:09, 29 okt 2018

Fjärdhundragatan, Enköping
Lördag 27 oktober
Klockan 01.30
Misshandel. Vid halvtvåtiden, natten till lördagen, blev en man misshandlad på Fjärdhundragatan. Mannen, som är i 25-årsåldern, blev fälld till marken och blev sedan sparkad i ansiktet. Han fick föras med ambulans till lasarettet. En misstänkt gärningsman greps av polisen. Den misstänkte är i samma ålder som brottsoffret.

Korsängen, Enköping
Lördag 27 oktober
Klockan 22.30
Skadegörelse. Vid komvux började det på lördagskvällen brinna i en träpaviljong. Paviljongen gick inte att rädda och blev totalförstörd. Det fanns dock ingen spridningsrisk. Branden misstänks vara anlagd.

Enköping och Bålsta
Lördag 27 oktober
Stölder. Under helgen har det anmälts ett flertal stölder av vinterdäck i både Enköping och Bålsta. Det är bilister som har tänkt byta till vinterdäck och då upptäckt att vinterdäcken saknas. Däcken har förvarats i garage och i carportar.

Bålsta
Torsdag 25 oktober
Skadegörelse. Natten mellan onsdag och torsdag har någon krossat en ruta till vapenhuset i Kalmar kyrka. Ingenting saknas dock i byggnaden och det finns inget som tyder på att någon har gått in genom fönstret.

Bålsta
Söndag 28 oktober
Skadegörelse. På söndagsmorgonen upptäcks det att någon har spräckt en glasruta på Rapphönsvägen i Bålsta och gjort ett avlångt hål i glaset.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

En rulltrappa från att ha noll?

Nyheter Kortkrönika Jag hörde för ett tag sedan en podcast med fotbollsoraklet Erik Niva. Han berättade att han som barn, i norrländska Malmberget, hade en och en halv timmes bilresa till närmaste rulltrappa. Jag...fredag 22/3 9:38