TOVIGT. Det blir allt annat än välkammat när Hairy Tales gästar Södra Teatern. Foto: Klara G

Södran sätter upp feministisk punkcirkus

"En clownföreställning för det 21:a århundradet". Så beskriver scenkonstkollektivet själva den hårresande föreställningen som snart intar Södra Teaterns scen.

  • Publicerad 20:00, 13 sep 2018

Huvudhår och kroppshår – rakat, vildvuxet, färgat och förlorat. Det står i centrum när den feministiska punkcirkusen M.P.A.C. gästar Södra Teatern 30 september med föreställningen Hairy Tales.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

”Genom att sätta samhällets hårnormer under lupp och dela med sig av personliga erfarenheter visas en komisk historia upp i gränslandet mellan teater, cirkus och performance” skriver scenkonstkollektivet om föreställningen som turnerat runt i Sverige, Danmark och Nederländerna och nu avslutar med grand finale på Södran.

Nu fylls Stockholm med udda scenkonst

M.P.A.C. består av Jenny Soddu, Kajsa Englund, Karin Svensson och Camilla Rud. Föreställningen har belönats med priset “Expect the unexpected” vid Stockholm Fringe Festival, STOFF, 2016. Mer information om årets pågående festival hittar du här.

Biljetter till den feministiska punkcirkusshowen hittar du på sodrateatern.com/hairy-tales

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.