Din sko? Foto: Kevin Wedin

Sökes: Danderyds svar på Askungen

  • Publicerad 17:24, 1 nov 2017

Det var förra måndagen, på vägen till jobbet, som Magdalena Wold såg en övergiven sko på cykelbanan strax efter Danderyds sjukhus mot Mörby.

– Den låg där alldeles övergiven, så jag ställde den på en ellåda så att någon förhoppningsvis skulle hitta sin tappade sko, säger hon.

Inte Askungen. Vår reporter Kevin Wedin har provat skon och... nej, det var långt ifrån rätt fot. Foto: Privat

Men dagarna gick och skon stod kvar, så Magdalena beslutade sig för att ta med sig skon till jobbet.

– Den såg så ensam ut, så i torsdags tog jag med den till jobbet och har torkat den med tidningspapper och i dag ska jag och en kollega smörja in den.

Magdalena har gjort efterforskningar på skon och kommit fram till att den är gjord i Australien, är av märket R.M Williams och uppskattningsvis i storlek 38-39. Nu återfås den mot provning av skon som Magdalena har på sin arbetsplats på Svärdvägen. Hon nås på 0736-620 025.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Två fall av misshandel i Täby

Nyheter Berusad vid skatepark Under samma kväll fick polisen med knappt 30 minuters mellanrum in två samtal om misshandel i Täby.måndag 25/6 15:22

Åkte till krockskadad bil – fann 10 skadade bilar

Nyheter "Blod kring bilen" Det var i helgen när polisen åkte ut till Vallentuna för att se över en krockskadad bil som man hittade tio andra bilar som drabbats av skadegörelse.måndag 25/6 15:13