Omsorg. Att arbeta inom äldrevården är ett av sommarjobben kommunen inbjuder. Foto: Sacharias Källdén

Sommarjobb i Vallentuna lottas ut bland sökande

Nu är det dags att söka sommarjobb i Vallentuna. Ansökan öppnar idag och stänger om två veckor. Sen ska jobben lottas ut bland de sökande.

  • Publicerad 17:11, 9 mar 2020

100 sommarjobb erbjuds till Vallentuna kommuns ungdomar under 2020. De 100 tjänsterna lottas ut bland de sökande och ansökningen öppnar den 9 mars och har öppet i två veckor. Sista dagen för intresseanmälan är den 23 mars.

”Vår erfarenhet är att det brukar finnas fler sökande än antal platser”, skriver Vallentuna kommun på sin hemsida.

Den som söker sommarjobb måste vara mellan 16-19 år under sommaren och får inte ha sommarjobbat tidigare år. Arbetssökaren måste vara folkbokförd i Vallentuna kommun. Det finns möjlighet att jobba inom äldreomsorgen, förskola, kultur- och fritidsverksamhet, eller med entreprenörskap.

Läckraste bönan från Brottby

Nyheter Här har den odlats i generationer Bönan Brottby har fått erkännande som bevarandesort. Det betyder att den anses vara av stort kulturhistoriskt värde med lokala smaker. Nu öppnas dörren för den kommersiella marknaden.fredag 27/3 17:12

Peter, 16, mördades – så vill de närstående hedra hans minne

Nyheter ”Jag kan beskriva honom med ett ord – snäll.” Mordet på 16-åriga Peter Plax skakade hela Sverige. Nu vill Peters familj och vänner hedra sonen, klasskompisen, pianisten och basketkillen så att människor kan minnas allt det han var i stället för...fredag 27/3 16:34
Stockholm Direkt