Sonja Aldén uppträder i Vårfrukyrkan.

Sonja Aldén vill sprida kärlek i hela Enköping

Artisten Sonja Aldén ska ut på Sverigeturné med sitt nya album "Meningen med livet". Den 26 mars uppträder hon i Vårfrukyrkan.

  • Publicerad 14:20, 14 mar 2017

– Jag vill sprida kärlek och en skön känsla i hela Enköping, säger Sonja Aldén.

Under sin turné ska hon besöka 20 städer. Startar gör hon i Nynäshamn den 25 mars.

Att albumet och turnén går under namnet "Meningen med livet" kändes till en början lite högtravande.

Men artisten menar att namnet ska tas med glimten i ögat.

– Jag vill inte skriva på någon på näsan. Vad som är meningen med livet är ju individuellt och kan vara så väldigt mycket, säger hon.

Sonja Aldén har arbetat med albumet i två år. Nu när det är färdigt känner hon sig både stolt och nöjd över slutresultatet.

– Det är ett skönt ljud. Jag har fått jobba med väldigt duktiga musiker under hela processen, säger sångerskan.

Hon har bara gott att säga om Enköping och har varit i Vårfrukyrkan tidigare. Och just kyrkor är en plats som hon tycker om att uppträda i.

Nu känner sig Sonja Aldén fokuserad och taggad på att ge sig ut Sverige och visa vad hon har jobbat på under lång tid.

– I krykor blir det sådan bra klang på ljudet. Det ska bli jätteroligt att komma till Enköping den 26 mars och jag hoppas det kommer mycket folk, säger Sonja Aldén.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kommunen: Spar på vattnet!

Ena-Håbo Tidningen Precis som förra året uppmanas nu kommuninvånarna i Enköping att spara in på vatten-användandet. Detta för att undvika vattenbrist senare under sommaren.onsdag 20/6 11:02