Bygger. Barberaren George Maajoun bygger en klubb i källaren under sin salong. Foto: Sofia White/Mostphotos

Spångabarberare öppnar "man cave" i källaren

I vår blir Spånga centrum med VIP-klubb – under marken. Bakom satsningen står lokala kändisbarberaren George Maajoun som ser fram emot bira, häng och fotboll.

  • Publicerad 15:33, 13 apr 2018

Ta en bira, sitta och hänga, titta på teve, spela biljard och snacka.

Spångabarberaren George Maajoun har satt Spånga på skäggkartan med sin salong George's klipp i Spånga centrum. Salongen har vunnit pris i flera skäggtävlingar. De har också arrangerat Spånga beard party tre år på raken.

När vi fick uppgift om att Spångas skäggvurmare nummer ett var i färd med att bygga en klubb under sin salong i Spånga centrum ringde vi genast upp honom.

Har du ens en källare?

– Ja, den är på 140 kvadrat, säger George Maajoun.

Så det stämmer att du bygger en klubb i källaren?

– Absolut! Vi är igång och bygger nu! Det blir en klubb, men bara för skäggmedlemmar. Vi brukar ha lite träffar varje månad. I maj arrangeras Svenska barberarmästerskapen i vår salong, så då vill vi vara helt färdiga med klubbrummet.

Vad ska ni göra i källaren?

– Ta en bira, sitta och hänga, titta på fotboll, spela biljard och snacka.

Det låter grabbigt?

– Ja, lite grabbigt blir det.

Har de för lite skägg?

– Haha, kanske det. Vi har faktiskt inga kvinnliga medlemmar än, så det är nog det.

Spångaskägg vann stor internationell tävling

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56

Dags igen: då stängs pendeltågen av i sommar

Nyheter Så reser du istället Är det dags, är det dags, är det dags igen? Japp, det är det. För pendeltågsavstängningar alltså.fredag 6/7 11:35