Foto: Mostphotos

Sparkades ned vid järnvägsstationen

En man som sparkades ned vid stationen på fredagen kunde lämna ett bra signalement på den misstänkte för dådet.

  • Publicerad 18:06, 26 maj 2019

Fredag ca 23:30 (anmäls lördag kl 12:23)

Tågstationen

Misshandel. Helt oprovocerat blev en man nedsparkad vid järnvägsstationen strax före midnatt på fredagskvällen. När han läst på en informationstavla vid stationen och var på väg därifrån fick han en spark i ryggen och ramlade framlänges. Han tappade sin mobil i fallet och den gick sönder.

Den nedsparkade kunde komma på fötter och såg gärningsmannen innan denne försvann från platsen. Därför finns nu ett bra signalement på den misstänkte.

Onsdag-torsdag (anmäls fredag kl 11:25)

Linbanegatan, Flyttexpressen

Stöld av diesel ur fordon. Okända har slangat diesel ur företagets lastbilar. Troligen blev de kriminella skrämda och försvann snabbt från platsen. Cirka 50 liter diesel rann dessutom ut på marken.

Söndag ca 03:00

Ågatan

Narkotikabrott. Då ett fordon stoppades på Ågatan för kontroll uppstod misstanke om att passageraren i bilen, en man i 25-årsåldern brukat narkotika.

Söndag ca 01:27

Stadshörnan

Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott eget brukande. Det var på Stadshörnan mitt i Enköping som en ordningsvakt påkallade en polispatrulls uppmärksamhet angående mannens beteende.

Fredag 17:00

Hacksta Grillby

Stöld genom inbrott. Gärningspersoner är misstänkta för stöld genom inbrott. Detta genom att ha brutit sig in i en byggnad tillhörande gården i Hacksta, samt i fordon som var parkerade på gården. Vid anmälningstillfället saknades gods som blivit stulet.

Fredag ca 1700

Hornö behandlingshem

Skadegörelse. Ett antal personer är misstänkta för skadegörelse. Detta genom ha förstört inredning/möbler inne i lokalerna på Hornö.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53