Foto: Mostphotos

Sparkades ned vid järnvägsstationen

En man som sparkades ned vid stationen på fredagen kunde lämna ett bra signalement på den misstänkte för dådet.

  • Publicerad 18:06, 26 maj 2019

Fredag ca 23:30 (anmäls lördag kl 12:23)

Tågstationen

Misshandel. Helt oprovocerat blev en man nedsparkad vid järnvägsstationen strax före midnatt på fredagskvällen. När han läst på en informationstavla vid stationen och var på väg därifrån fick han en spark i ryggen och ramlade framlänges. Han tappade sin mobil i fallet och den gick sönder.

Den nedsparkade kunde komma på fötter och såg gärningsmannen innan denne försvann från platsen. Därför finns nu ett bra signalement på den misstänkte.

Onsdag-torsdag (anmäls fredag kl 11:25)

Linbanegatan, Flyttexpressen

Stöld av diesel ur fordon. Okända har slangat diesel ur företagets lastbilar. Troligen blev de kriminella skrämda och försvann snabbt från platsen. Cirka 50 liter diesel rann dessutom ut på marken.

Söndag ca 03:00

Ågatan

Narkotikabrott. Då ett fordon stoppades på Ågatan för kontroll uppstod misstanke om att passageraren i bilen, en man i 25-årsåldern brukat narkotika.

Söndag ca 01:27

Stadshörnan

Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott eget brukande. Det var på Stadshörnan mitt i Enköping som en ordningsvakt påkallade en polispatrulls uppmärksamhet angående mannens beteende.

Fredag 17:00

Hacksta Grillby

Stöld genom inbrott. Gärningspersoner är misstänkta för stöld genom inbrott. Detta genom att ha brutit sig in i en byggnad tillhörande gården i Hacksta, samt i fordon som var parkerade på gården. Vid anmälningstillfället saknades gods som blivit stulet.

Fredag ca 1700

Hornö behandlingshem

Skadegörelse. Ett antal personer är misstänkta för skadegörelse. Detta genom ha förstört inredning/möbler inne i lokalerna på Hornö.

EnköpingDirekt starkare i höst

Nyheter EnköpingDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och det kommer...söndag 5/7 7:46

Sommarstängt

Nyheter Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46