Barchefen Mathilda Johansson, kocken Martin Eguez, servitrisen Johanna Hedman och krögaren Cetin Baran bjuder in till sushi och cocktails. Foto: Johann Bernövall

Speglar och sushi ska förändra Fridhemsplan

Krögaren Cetin Baran har öppnat nytt på Drottningholmsvägen. Hans cross over-sushi vill förändra kroglandskapet runt Fridhemsplan.

  • Publicerad 12:15, 25 jan 2018

Utrymmet på Drottningsholmsvägen 16 innehöll tidigare en kaffekedja och vägg i vägg ligger en annan sådan. Men nu ska det bli annat i lokalen som renoverats till oigenkännlighet. Sedan ett par månader ligger sushikrogen Mirror här. Dock kan man fortfarande få sig en kaffe.

– Vi hade en man som kom in häromdagen och stannade halvvägs och sa "det här är inget kafé längre". Så många är vana med det och det är helt okej, vi har ett stort utbud av kaffe för den som vill ha det, säger Mathilda Johansson som är barchef med mångårig erfarenhet.

"Grund av klassiska cocktails"

Helst vill hon att gästerna ska ta sig en bättre drink. Där har hennes bar mycket att erbjuda.

– Det är en grund av klassiska cocktails men vi har även japanska och kryddiga inslag för att gå hand i hand med maten, säger hon.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Maten ja, även den mixar japanskt och annat. "Vanlig" sushi kombineras med tillagade saker så som grillad tonfisk och soppor, både till lunch och middag. Däremellan vill man bli ett AW-häng med både uteservering i sommar eller som nu i den spegelbeprydda och modernt inredda innemiljön.

– Ställen med billig öl har gjort att området fått dåligt rykte. Jag tror att vi behövs här för den som vill ha något trevligare. Nu i början har vi schyssta priser för våra grannar här i kvarteret, säger Cetin Baran.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De fixar fotboll för alla i Stadshagen

Nyheter Nybildad förening satsar på Kungsholmens unga Gratis spontanfotboll – för alla unga – på lördagskvällarna. Nybildade föreningen Kungsholmens Folkfotboll vill erbjuda ungdomar något att göra.onsdag 23/5 18:30

Limiterad lyxtoffel såld på Vasagatan

Nyheter "Fantastiskt att vi sålt den" Nästan 3000 kronor. Det får man betala om man vill bli ägare till en klassisk skobutiks "egna Rolls-Royce". Ett par... tofflor.onsdag 23/5 17:29