DET VAR DÅ. Bilden togs när Arne Evertsson och Tomas Kesa på Kungsholmens Folkfotboll lanserade sitt nya försök med spontanfotboll för unga. Nu är det kanske mungiporna ned. Projektet har redan lagts ner. Foto: Per Brandt

Spontanfotboll för unga läggs ner direkt

För få deltagare och ledare. Nu tvingas Kungsholmens folkfotboll lägga ner sin satsning på unga – efter bara två gånger.

  • Publicerad 14:03, 12 jun 2018

Tanken var att vara ett alternativ för ungdomarna på lördagskvällarna. Men nu blir det inget mer. Efter bara två tillfällen har föreningen beslutat att slopa satsningen då de har svårt att få ihop ledare. Dessutom har det inte varit några unga förutom de med anknytning till föreningen uppe på Stadshagens IP under de två tillfällena som har varit.

De fixar fotboll för alla i Stadshagen

Istället kommer nu föreningen fokusera på att locka folk, både barn, ungdomar och vuxna till deras vanliga spontanfotbollsträffar och försöka få till fler såna tillfällen. Kanske kan det bli aktuellt att försöka med en ungdomssatsning igen vid senare tillfällen enligt ordföranden Tomas Kesa.

"Nu blir det 'expansion' på tillfällen som vi vuxna spelar på också, vi har tex använt "meetup" som kanal och hade två deltagare idag på lördagsmorgonen via den vägen", skriver han i ett mejlsvar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17