Eftertraktad vara. Flera hundra liter diesel är på villovägar. Foto: Mostphotos

Stal över 300 liter diesel

Det var en lugn kväll och natt i Bålsta och Enköping.

  • Publicerad 08:25, 5 dec 2017

Bålsta
Måndag 4/12
Narkotikabrott. Vid 08.00 stoppas en lastbil i höjd med Bålsta. Den stoppas initialt för en fortkörning, men när man samtalar med föraren så uppkommer misstanke om påverkan av narkotika. Denne, en man i 25-årsåldern, tas med för kroppsbesiktning och förhör. Han är nu frigiven.

Enköpingsvägen
Någon gång mellan söndag kväll och måndag morgon
Stöld. Det sker ett inbrott i en lastbil där man tillgripit sig en rejäl mängd diesel, närmare bestämt 360 liter, från tanken. Inga spår efter förövaren eller förövarna.

Bålsta
Måndag 4/12
Narkotikabrott. En patrull påträffar en kvinna på Bålsta pendeltågstågstation och man misstänker narkotikapåverkan. Kvinnan, som är i 30-årsåldern och ej hemmahörande i Bålsta, tas med för kroppsbesiktning.

Enköping.
Fredag1/12 till måndag 4/12
Försök till stöld. Någon gång mellan fredag eftermiddag och måndag kväll sker ett inbrott i en bil som står på pendlarparkeringen på bangårdsgatan. Bilen var uppställd där under helgen och när målsäganden kommer till bilen ser han att rutan är krossad. Någon eller några har tillgripit sig bilstereon.

Stockholmsvägen
Måndag 4/12 till tisdag 5/12
Försök till stöld. En bil står parkerad på Stockholmsvägen mellan måndag kväll och tisdag morgon. Någon eller några personer har försökt tillgripa sig extraljusen från fordonet. Det lyckas man inte med, men det blir skador på bilen. Det finns i nuläget inga spår efter förövarna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19