Stölder och narkotikabrott. Under måndagen anmäldes flera brott i Enköping, stölder, narkotikabrott och en misshandel. Foto: Mostphotos

Stal regskyltar och smet efter tankning

Under måndagen gjordes stölder och narkotikabrott i Enköping. En 30-åring är anmäld för misshandel efter ett dåd i lördags och ett par regskyltar som användes vid en bensinsmitning hade stulits från ett Enköpingsföretag tidigare.

  • Publicerad 08:19, 13 feb 2018

Ofredande och misshandel

En man i 30-årsåldern krävde att få komma in i en bostad på Eriksgatan i centrala Enköping.

En längre tid stod han utanför och bankade och vägrade lämna platsen.

Kvinnan som bor i lägenheten, även hon i 30-årsåldern, hade på lördagen varit inblandad i en händelse där hon knuffats så att smärta och blåmärke uppstått. Då ville hon inte medverka i utredningen.

På måndagen ändrade hon sig då mannen inte ville lämna platsen och anmälde honom för misshandeln.

Stöld och inbrott

Genom att bryta upp ett fönster kom inbrottstjuvar in i en bostad på Skeppsvägen någon gång mellan klockan 15 och 21 på måndagen.

Ett par hörlurar och en dator stals.

Narkotikabrott

Två kvinnor födda 1995 är misstänkta för narkotikabrott sedan snabbtestet visat positivt vid en poliskontroll vid Västerledstorg. En av dem bor i Enkölping. De båda släpptes efter förhör.

Grov olovlig körning

En personbil stoppades och kontrollerades på Gesällgatan strax före klockan tre på tisdagens morgon. Föraren, en man född 1992, har inget körkort och har vid flera tillfällen tidigare kört bil ändå.

Narkotikabrott

En man född 1992 kontrollerades på Linbanegatan vid kl 20.00 på måndagens kväll.

Han misstänks för innehav då han hade cannabis på sig vid tillfället.

Skadegörelse på ytterdörr

Okända har utsatt en ytterdörr för skadegörelse genom att rista med vasst föremål i dörren på en fastighet på Sämskarbogatan. När det hänt är dock oklart.

Stöld

Under helgen stals registreringsskyltar från en bil på Malmgatan i Enköping. Skyltarna sattes på en annan bil som användes vid en bensinsmitning på Circle K.

Skylten stals från en bil som tillhör företaget Granzow och är personliga – LUFT24 – och är efterlysta.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Smet från hotellnota

Nyheter En man i 40-årsåldern bodde på hotell i Enköping i sex dagar, från lördag till torsdag – sedan smet han. Mannen, som inte är Enköpingsbo, lämnade sitt rum tidigt på morgonen. Då hade han slagit...onsdag 23/5 11:49

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26