Startskottet för Håbo festdag

Hundratals löpare forcerade regnet i Bålsta efter att startskottet för Godisjoggen gick av.

  • Publicerad 11:37, 19 aug 2017

Sedvanligt gick startskottet för Godisjoggen på Gröna Dalens IP på festdagsförmiddagen. Regnet till trots deltog hundratals barn och föräldrar i motionsloppet.

Störde regnet löparna? Njea... inte det minsta om man frågar en av löparna, sjuårige Ivan Hillgren från Bålsta, som tillsammans med sin syster Linnea, som också deltog, firade med en varsin glass efter målgång.

– När jag sprang tänkte jag ingenting på att det regnade, så det gjorde ingenting, säger Ivan strax efter målgången i årets upplaga av Godisjoggen.

Annars är det stora diskussionsämnet på Håbo festdag, såhär långt, regnet...

Men, både experter och ännu fler hobby-meteorologer, säger att regnmolnen ska lätta efter lunch.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på förskola

Det är inte bara barn som vill leka inne på förskolan Nybygget. Fast några vuxna personer kunde inte hantera sin längtan efter leksaker på rätt sätt.söndag 24/6 12:40

Musikkvällar på lanthandeln

En artikel ur Sommar E18 Krägga Café och Lanthandel öppnade för lite mer än ett år sedan och är idag välbesökt både i butiken och kaféet och lockar många med sina musikkvällar.tisdag 19/6 22:31

Senaste numret

Bålstabladet