Stella Fare hoppar av landstingspolitiken. Foto: Folkpartiet i Stockholms läns landsting

Stella Fare lämnar landstinget i protest

Stella Fare (FP) lämnar alla politiska uppdrag i landstinget i protest mot det egna partiets sjukvårdsfokusering.

  • Publicerad 09:53, 29 okt 2014

Flera medier rapporter att Stella Fare (FP) tidigare vice ordförande i trafiknämnden i landstinget nu lämnar alla sina uppdrag eftersom hon anser att Folkpartiet prioriterat flera politiska poster inom sjukvårdsområdet på bekostnad av trafikområdet.

– Av alla nio landstingsråd som Alliansen har ska ett enda syssla med trafiken. Och av Folkpartiets tre heltidsarvoderade politiker sysslar alla med sjukvården och ingen med kollektivtrafiken. Det säger väl allt om partiets självbild, säger Stella Fare till SvD och uppger att hon nu överväger att även lämna Folkpartiet.

I ett mejl till oss säger Stella Fare att hon inte vet vad hon ska göra härnäst. Hon vill heller inte svara på om det kan bli aktuellt att byta till ett annat parti.

Stockholmspartiet, som du var med och startade en gång, har ju återuppstått. Kan det bli aktuellt med en comeback där?

– Vet inte, men engagemanget för Stockholm kvarstår, skriver Stella Fare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43

Ny satsning ska stoppa droghandeln på Plattan

Nyheter Trygghetsgruppen flyttar in mitt på Sergels torg Nu är alla samlade under ett och samma tak – mitt i händelsernas centrum.fredag 20/7 11:44