Foto: Mostphotos

Stenkastande kvinna filmades

Droger bakom ratten och en sten genom luften. Där har ni dagens blåljus i Enköping.

  • Publicerad 10:28, 9 maj 2018

ÖSTERLEDEN
Narkotikabrott. En patrull stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 35-årsåldern från Stockholm, blir misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

LILLSIDAN
Skadegörelse. En man står vid ett garage vid 13-tiden. Hans bil står utanför. En kvinna som är bekant med mannen kommer fram och någon slags dispyt uppstår. Det hela slutar med att kvinnan plockar upp en sten och kastar på bilens motorhuvud. Det blir bucklor och repor efter att stenen kastats.

Mannen filmar det hela med sin mobilkamera.

ENÖGLAVÄGEN
Brott mot knivlagen. Vid 20.30-tiden stoppas en bil under en kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern från Dalarna, blir misstänkt för droganvändning för eget bruk. Snabbtestet visar på positivt för narkotika. Dessutom blir han misstänkt för brott mot knivlagen eftersom han har ett knogjärn. Körkortet omhändertas.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Händelserik helg i Enköping

Nyheter Det blev en helg med många mindre brott, men tack och lov färre grova.söndag 27/5 18:41

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24