Bilden är en genrebild och inte från den aktuella platsen. Foto: Mostphotos

Stenkastning mot en bostad i Danderyd – Flera fönster krossade

I natt ska en bostad på Herrgårdsvägen drabbats av stenkastning. Två fönster uppges vara krossade.

  • Publicerad 11:49, 27 okt 2017

Under natten mot fredag, runt 01-tiden, inkom ett samtal till polisen då någon ska ha kastat stenar mot en bostad på Herrgårdsvägen.

– Anmälaren vaknar av att det är någon som kastar stenar emot dennes fönster, säger Anna Westberg på polisens ledningscentral.

–Två fönster ska ha gått sönder i samband med händelsen, säger Anna Westberg.

När polisen kom till platsen upprättades en anmälan om skadegörelse. I nuläget är ingen gripen eller misstänkt.

– Ingen blev påträffad i samband med händelsen, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15