Fittja-sonen Erkan Zengin lämnar Bajen igen. Foto: Mikael Andersson

Stjärnan från Fittja lämnar Hammarby

I vintras återvände han till Stockholm för spel i sin gamla klubb Hammarby. Men några nya minnen blev det inte i Bajen för Erkan Zengin, som nu lämnar Stockholmsklubben igen.

  • Publicerad 15:03, 29 jun 2018

Många fans och Botkyrkabor fick fira när Erkan Zengin, allsvensk publikfavorit och Fittjas egna Ronaldinho, blev klar för en comeback till gamla klubben Hammarby i vintras.

Men det blev ingen vidare comeback för 32-årige Zengin i Hammarby. Fittja-sonen mäktade endast med en match från start innan han skadade sig i april.

Efter det blev det inga fler matcher i allsvenskan för Zengin, som nu bekräftar att han lämnar Bajen. Vilken klubb Erkan Zengin ansluter till är i dagsläget oklart, men det ser ut att bli en återkomst till turkiska ligan.

– Det har varit jätteroligt med Hammarbyfansen, spelarna och styrelsen. Det har varit fantastiskt, det måste jag säga, säger han i en intervju med Fotbollskanalen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.