Glenn Lundkvist, franchisetagare för 7-Eleven på Humlegårdsgatan och kocken Niklas Ekstedt. Foto: Lennart Schultz/Reitan Convenience Sweden AB

Stjärnkock säljer mat på 7-eleven

Coronatider lockar fram alla möjliga samarbeten. Det senaste är mellan lyxrestaurangen Ekstedt och 7-Eleven på Humlegårdsgatan.

  • Publicerad 11:51, 31 mar 2020

Bara för att Niklas Eksteds finkrog på Humlegårdsgatan för tillfället begränsas av corona så betyder det inte att stammisarna ska bli utan deras mat. Från och med idag går det att köpa en låda av Eksteds på 7-eleven på samma gata.

Glenn Lundkvist, franchisetagare för 7-Eleven på Humlegårdsgatan vill att kvarteret ska få den bästa servicen som är möjlig under coronatider.

–  Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots Coronaviruset, säger Glenn Lundkvist.

Ingen av dem vet i nuläget hur länge det nya samarbetet kommer att fortgå men även Niklas Ekstedt är positiv.

– Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst, säger Niklas Ekstedt.