Foto: Mostphotos

Stökigt i centrala Enköping

Misshandel, stök och narkotikabrott finns bland det som noterades hos polisen under natten till söndagen. Allt detta skedde i centrala Enköping.

  • Publicerad 10:16, 25 mar 2018

FRÖSTHULT

Lördag 12:45

Olaga hot. En kvinna har anmält att hon via SMS utsatts för olaga hot. Misstänkt är en man i 40 års åldern.

CENTRALA ENKÖPING

Lördag ca 1400

Mitt på eftermiddagen blev det stökigt i centrala Enköping, utanför Stjärnköp-butiken. Flera personer ringde polisen och anmälde att en man uppträdde hotfullt på platsen. Då polis kom till platsen pekade vittnen ut den misstänkte. Då han skulle omhändertas blev det mer stök, tumult uppstod, handfängsel sattes på mannen som transporterades till Uppsala

KÄLLGATAN

Söndag 00:25

Misshandel. Utanför krogen Stadshörnan misstänks en man i 30-årsåldern ha slagit en 45-åring i ansiktet med knuten näve inför flera vittnen. Den slagne tappade medvetandet och blödde efteråt från näsa och mun. Han transporterades av polis till lasarettet.

TORGGATAN

Söndag 03:30

Olaga hot. Utanför krogen Cinema i centrala Enköping hotade en 40-årig man en tio år yngre man verbalt och är därför misstänkt för olaga hot. Samtidigt och på samma plats fick en man född 1981 ett slag i ansiktet som orsakade skada på höger ögonbryn. Gärningsmannen är tills vidare okänd.

TORGGATAN

Söndag 03:50

Narkotikabrott. En man född 1996 är misstänkt för narkotikabrott efter att ha testats positivt under natten till söndagen. Han släpptes efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19