Flera ungdomar skapade en stökig stämning i Täby centrum i helgen. Foto: Roffe Andersson

Stökigt i Täby centrum i helgen

Stökig stämning i Täby centrum i helgen när ungdomar kastat en banger. En ungdom blev förd till polisstation.

  • Publicerad 10:07, 11 jun 2018

Det var på lördagen klockan 18:52 som det var stökigt i Täby centrum. Flera ungdomar ska enligt polisen varit på platsen.

– Ungdomar har kastat en så kallad banger och det har blivit en jättehög smäll. I samband med det har det varit stökigt på platsen, säger polisen presskontakt.

En polispatrull anländer då till platsen och en ungdom frihetsberövas och förs till polisstationen för kroppsbesiktning.

– Det var en ungdom som var narkotikapåverkat, han togs med till stationen för blodprov och kontroll, säger polisens presskontakt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Mystiska trappan i Täby – leder ingenstans

Nyheter "Tänker att det är en Harry Potter-trappa" Den märkliga trappan i sportcentrum har fått många att höja på ögonbrynen genom åren. Vart leder den egentligen och vem använder den?tisdag 23/10 16:12

P-platsen som gäckar bilisterna: "markering mitt i en ruta"

Nyheter "Otroligt svårt att förstå" Bilen står i vad många bilister uppfattar som en p-ruta – men får ändå en parkeringsbot. Den mystiska p-rutan vid Mörby station både förbryllar och rör upp känslor.tisdag 23/10 15:24