Foto: WIkimedia Commons

Stöld av markvibrator

Lyftes upp med teleskoplastare.

  • Publicerad 10:54, 23 nov 2018

Myranområdet, Enköping
Måndag den 19 november
Stöld. Bra Bils nya tvätthall, som håller på att göras i ordning på Traktorgatan, har drabbats av inbrott. Någon gång mellan lördagen och måndagsmorgonen har någon klippt av låskättingen till grinden och tagit sin in på anläggningen. Man har använt en teleskoplastare på platsen till att lyfta upp på en markvibrator på medhavt släp eller lastbilsflak och sedan lämnat platsen. Markvibratorn har ett värde på 65 000 kronor.

Litslena
Måndag den 12 november
Stöld. Det pågår renoveringsarbete i klockstapeln vid Litslena kyrka. Därför har verktyg förvarats i klockstapeln. Måndagen den 12 november fann man dörren uppbruten och verktygen var borta. Det rör sig bland annat om en sticksåg ocgh en skruvdragare till ett sammanlagt värde av 5 000 kronor.

Svinnegarn
Torsdag 22 november
Stöld. En person i Svinnegarn lämnade på torsdagseftermiddagen fyra vinterdäck stående vid husväggen. På kvällen vid 21.45 upptäckte vederbörande att däcken var borta. Det rör sig om fyra odubbade vinterdäck.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11