Foto: WIkimedia Commons

Stöld av markvibrator

Lyftes upp med teleskoplastare.

  • Publicerad 10:54, 23 nov 2018

Myranområdet, Enköping
Måndag den 19 november
Stöld. Bra Bils nya tvätthall, som håller på att göras i ordning på Traktorgatan, har drabbats av inbrott. Någon gång mellan lördagen och måndagsmorgonen har någon klippt av låskättingen till grinden och tagit sin in på anläggningen. Man har använt en teleskoplastare på platsen till att lyfta upp på en markvibrator på medhavt släp eller lastbilsflak och sedan lämnat platsen. Markvibratorn har ett värde på 65 000 kronor.

Litslena
Måndag den 12 november
Stöld. Det pågår renoveringsarbete i klockstapeln vid Litslena kyrka. Därför har verktyg förvarats i klockstapeln. Måndagen den 12 november fann man dörren uppbruten och verktygen var borta. Det rör sig bland annat om en sticksåg ocgh en skruvdragare till ett sammanlagt värde av 5 000 kronor.

Svinnegarn
Torsdag 22 november
Stöld. En person i Svinnegarn lämnade på torsdagseftermiddagen fyra vinterdäck stående vid husväggen. På kvällen vid 21.45 upptäckte vederbörande att däcken var borta. Det rör sig om fyra odubbade vinterdäck.

Zulueta testar nya skivan – i Enköping

Nyheter Det blev som bandet ville. Nu kommer fyrmannabandet Zulueta till Enköping. – Kul att spela på min hemmaplan, säger pianisten och Enköpingssonen Linus Jonsheden.tisdag 23/4 11:50

Fredrik utmanar dartmästaren

Nyheter 17-årige Oskar Wågberg från Enköping, som tävlar för Sirius, är en av landets främsta juniordartspelare, med bland annat två SM-guld och ett inofficiellt världsrekord i snabb­dart, där det handlar om...tisdag 23/4 9:08