Foto: Mostphotos

Stöld från båt och bilist som inte borde ha kört

En båt som stod på land drabbades av inbrott. En drogmissbrukare fick lämna ifrån sig bilnycklarna. Där är senaste dygnets blåljusnyheter från Håbo.

  • Publicerad 10:23, 7 maj 2019

Helgen

Dragrännan

Stöld från båt. En mängd delar har stulits från en båt, en Ryds styrpulpetbåt, som står uppställd i Dragrännan. Förövarna har brutit upp en lucka och tagit drev, ekolod, två batterier, kapellet, motorkåpa till en Honda utombordare, två dunkar bensin samt flytvästar.

Måndag kl 21

Övergran

Drograttfylleri med mera.

En man i 30-årsåldern som inte har körkort, men brukar köra ändå, stoppades av polis vid Övergrans kyrka på måndagskvällen. Förutom att sakna körkort var han enligt snabbtest-resultatet påverkad av narkotika. Mannen, som inte bor i Håbo, är misstänkt för grov olovlig körning (grov eftersom det sker "vanemässigt") och drograttfylleri. Bilnycklarna omhändertogs för att han inte skulle kunna köra vidare.

Helgens blåljus - plus en butiksstöld

Föräldrar kan vara bra att ha ibland. Fråga den ungdom som blev av med mopeden – men vars förälder både hittade mopeden och hade kurage att konfrontera de två ungdomar som försökte släpa i väg den.söndag 26/5 18:27

Brandförsvaret öppnar sin station

Söndagen den 2 juni håller brandstationen i Bro öppet hus. Välkommen att kika på deras fordon, prova på att släcka eld och smaka en korv.lördag 25/5 9:00

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt