Foto: Wikimedia Commons

Stölder av barnvagn och handikapptillstånd

De senaste polisrapporterna.

  • Publicerad 10:30, 27 nov 2018

Centrala Enköping
Måndag 26 november
Stöld. Någon gång mellan den 23 november och 26 november har det försvunnit en barnvagn ur ett låst förråd, i källaren till ett lägenhetshus på Fjärdhundragatan. Det är en svart barnvagn med grå suflett och modellen heter Bugaboo Donkey. Barnvagnen ska ha ett värde på 13 000 kronor.

Enköping centrum
Söndag 18 november
Klockan 14.10
Stöld. En bilist parkerade bilen utanför Ica Stjärnköp. Eftersom vederbörande bara skulle göra ett snabbt ärende, lämnades bilen olåst. När bilisten kom tillbaka efter 10 minuter hade någon tagit ett handikapparkeringstillstånd ur bilen.

Örsundsbro
Måndag 26 november
Klockan 12.30
Inbrott. På måndagen upptäcktes ett inbrott på Torsvägen i Örsundsbro. En boende fann att saker låg i oreda i huset och att altandörren var uppbruten. Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

Sommarro, Enköping
Söndag 25 november
Stöld. På söndagen upptäcks en stöld vid Sommarros båtklubb. Det är en utombordsmotor som tagits från en båt uppställd på land. Motorn är av märket Honda och har ett värde på 62 000 kronor.

Centrala Enköping
Måndag 26 november
Klockan 17.45
Stöld. På måndagseftermiddagen upptäcktes ett inbrott i en lägenhet på Torggatan. Någon hade tagit sig in via balkongdörren. Platsen spärrades av för teknisk undersökning. Det är oklart exakt vad som saknas.

Bålsta
Måndag 26 november
Klockan 06.50
Stöld. På måndagsmorgonen upptäcktes det att det försvunnit en cykel från en carport på en villatomt i Bålsta. Det rör sig om en vit damcykel med en grå barnsadel på.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11