En ung man misstänks för stöld eller häleri av en motocrossmotorcykel. Det är en av fyra rapporterade blåljushändelser i Bålsta i helgen. Foto: Mostphotos

Stölder och missbruk

Helgens lista över blåljusincidenter i Bålsta är tämligen kort: Två stöldfall, två missbrukshändelser.

  • Publicerad 10:36, 2 okt 2017

17-åring körde cross som kan vara stulen

Fredag 19.30 Bålsta centrum

En pojke född år 2000 har en motocross-motorcykel som vid kontroll visar sig ha bortslipat ramnummer. Ynglingen säger själv att han köpt motorcykeln, en 125-kubikare. han misstänks nu för häleri, alternativt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Cykeltjuvar med verktyg

Lördag 00.05, Centrala Bålsta

Två personer misstänks vara cykeltjuvar, sedan de visat sig ha cykeldelar och verktyg på sig då polis stoppade dem i centrala Bålsta under natten mellan fredag och lördag.

Rattfylleri

Lördag 08.38 Bålsta

En man född 1976 misstänks ha kört bil rattfull. Sedan han kontrollerats på lördagsmorgonen fick han lämna ifrån sig sitt körkort.

Drogmissbruk

Söndag 17.05, Bålsta centrum
Två flickor födda 2002 kontrolleras och misstänks ha brukat narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet