Foto: Mostphotos

Stölder och skadegörelse – och veckans klåpare

En bil blev rejält sönderslagen i Romberga i helgen. Gärningspersoner okända. Men de filurer som stal en cykel och tog med den på bussen gick det som väntat för.

  • Publicerad 10:02, 8 apr 2018

Fredag

Sandbrogatan

Stöld. Någon bröt sig under fredagen in i ett skåp och stal ett par hörlurar av märket Urbanears. De är värda omkring 700 kr.

Natt fre/lör

Romberga

Skadegörelse på motorfordon. Mellan fredag kväll klockan 18 och lördag förmiddag, kl 10, har en personbil utsatts för omfattande skadegörelse i Romberga. Däcken har punkterats, rutor har slagits sönder och i motorhuven finns ett stort jack

Lördag ca 1140

Centrala Enköping

Stöld av plånbok. Medan en man provade kläder i en affär i centrala Enköping blev han av med sin plånbok.

Fredag – Lördag ca 1200

Parkeringen vid Westerlundska gymnasiet

Stöld. En personbil som stod parkerad vid Westerlundska drabbades av inbrott. Den/de som tog sig in i bilen tog sig tid att röka i den och att göra brännmärken i taket. Därefter stals elektronik ur fordonet.

Söndag 0025

Järnvägsstationen, Enköping

Ordningsstörning samt narkotikabrott. Personal på tåget till Enköping larmade att de hade en stökig person på tåget. När tåget kom in till stationen var polis på plats och tågpersonalen kunde peka ut honom. Han omhändertogs och är misstänkt för både ordningsstörning och narkotikabrott, eftersom misstänkt narkotika hittades på honom och han fick positivt utslag på snabbtestet. Mannen är inte från Enköping.

Lördag ca 1130

Örsundsbro

Stöld av cykel. En del saker är svåra att bortförklara. Som när man stjäl en cykel, blir sedd, tar med sig cykeln på bussen och polisen står och väntar utanför när man kliver av med cykeln i hand... Cykeln stals i Örsundsbro och de två misstänkta (ja, vi skriver alltid så) är identifierade (bor i Enköpings kommun) och förhörda. Nix, de fick inte behålla cykeln.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19