Foto: Alexander Williamson

Stopp för södergående tåg i Huddinge – Räkna med förseningar

Huddingependlare hänvisades till Flemingsberg eller Stuvsta på morgonen efter att ett växelfel stoppat all södergående trafik. Nu ska trafiken börja rulla, men med förseningar.

  • Publicerad 08:44, 8 sep 2017

Räkna med förseningar och en krångligare väg till jobbet idag. Ett växelfel stannade all södergående trafik på linje 38 från Älvsjö till Tumba på morgonen. Linje 36 rullade vidare, men stannade inte i Huddinge där felet var lokaliserat.

Reparatörer är på plats men har inte lyckats åtgärda problemet. Vid 08.40 skulle tåg börja stanna i Huddinge. Men kapaciteten är begränsad på grund av att ett spår fortfarande inte kan användas.

– De är där ute och håller på fixa till problemet. Man kommer börja stanna första tågen i Huddinge om några minuter. Men det är enkelspår vidare till Flemingsberg. Så man får räkna med upp till tio minuter förseningar tills problemet är åtgärdat.

Foto: Alexander Williamson

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.