Stopp i morgontrafiken efter flera olyckor

Ett flertal olyckor har orsakat tvärstopp i trafiken på flera håll i Stockholm på torsdagsmorgonen. Bland annat har tre bilar krockat i Hammarbytunneln.

  • Publicerad 08:30, 7 sep 2017

Under torsdagsmorgonen har flera trafikolyckor inträffat i Stockholm som orsakat stopp och långa köer vid infarterna.

Bland annat har tre bilar krockat i Hammarbytunneln vid Sickla.

Stor ilska efter beslut att skrota ny motorväg i Stockholm

– Det är tre bilar som ska ha kolliderat på något vis. Det är oklart skadeläge men det blir en del trafikstörningar, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Bilkörfält tas bort på Stadsgårdsleden – ska ge plats åt cyklar

Trafiken stillastående

Larmet inkom 07.07 och polis och räddningstjänst arbetar fortfarande på platsen. Enligt uppgifter finns det befarade personskador. Trafiken uppges ha varit helt stillastående men rullar nu igen, om än långsamt.

Oljespill efter lastbilsolycka

Strax före, klockan 06.52, inträffade även en lastbilsolycka i Norrtullstunneln. Där har en lastbil krockat vilket har fått stora trafikstörningar till följd. Där stod trafiken ännu still vi 10-tiden.

– Det har blivit oljespill efter en lastbilsolycka. Föraren är förd till sjukhus med lindriga skador, men det har varit en del trafikstörningar. Trafiken har stått helt still, säger Anna Westberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.