Stopp i tågtrafiken sedan klockan 05 - bussar ersätter

Roslagsbanan har stått stilla under hela morgonen. Trafiken är ännu inte igång.

  • Publicerad 09:25, 19 dec 2017

Sedan klockan fem i morse är det stopp i tågtrafiken.

– Det är stopp i trafiken, mellan Visinge och Kragstalund. Det ersätts med bussar, säger Izhak Dan, informatör på Arriva.

– Det är tekniskt fel just på den sträckan, de försöker få igång trafiken i detta nu och förhoppningsvis kommer det att fungera.

Enligt Arriva är det för närvarande fyra bussar som går på den här sträckan. Tågen går från Visinge, dit ersättningsbussarna går.

– Uppenbarligen har det gått bra. Enligt trafikledningen på bussar har det gått bra och går bra nu.

Några förseningar på Roslagsbanan är det enligt Arriva inte.

– Inte på de sträckor som tåget går, säger Izhak Dan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52