Stopp. En presenning har ställt till det på Roslagsbanan under torsdagslunchen. Foto: Jesper Frisk

Stopp på Roslagsbanan på grund av presenning

Strax innan lunch drabbades Roslagsbanans Kårstalinje av tekniska problem. Det återstår att se om ersättningsbussar behövs sättas in.

  • Publicerad 12:15, 21 mar 2019

Kvart i tolv på torsdagsförmiddagen blåste en presenning ned över en kontaktledning på Roslagsbanan mellan Ormsta och Lindholmen. Trafiken stoppades därefter, och inga tåg går mellan stationerna.

– Vi har skickat ut avhjälpare till platsen, men det finns ingen prognos ännu för när felet kan vara åtgärdat, säger Aleksander Krajisnik, presstalesperson på SL.

Kommer bussar ersätta sträckan?

– De har inte tillkallats i detta nu, men är det inte åtgärdat inom en tid så kommer de att sättas in, säger Aleksander Krajisnik.

På grund av detta kommer tågen att vända i Ormsta och köra in mot stan, samma sak gäller för Lindholmen, där tågen vänder tillbaka mot Kårsta.

Uppdatering 13.15

Trafiken är åter igång.

Hultsfred riktar stark kritik mot Täby

Nyheter ”Lurade samhällets mest utsatta" I ett brev till Täby kommun riktar Hultsfreds kommun hård kritik till kommunen. De menar att Täby lurat en flyktingfamilj att flytta från kommunen till just Hultsfred.torsdag 18/4 16:54

Nu är padelbanorna klara i Täby park

Nyheter BILDER: Så här ser det ut på platsen På den annars oanvända grönytan i Täby park lyser nu det gröna konstgräset. Idag öppnade Norrorts första padelbanor – utomhus.torsdag 18/4 16:47