Flyttas. Manifestationen för Jimmy Durmaz flyttas till Kungsträdgården. Foto: Mostphotos/Locker Room Talk

Stoppade Durmaz-manifestationen räddad

Manifestationen för Jimmy Durmaz som skulle hållas på Sergels torg på fredagsen stoppades efter att polisen gett avslag på tillståndet. Nu flyttas den i stället till Kungsträdgården – tack vare att landslaget går in med 120 000 kronor, enligt Aftonbladet.

  • Publicerad 15:29, 29 jun 2018

Dagens manifestation för landslagsspelaren Jimmy Durmaz på Sergels torg såg att stoppas efter att polisen av säkerhetsskäl nekat tillstånd till arrangemanget.

Men nu tycks den bli av ändå.

Enligt Aftonbladet har landslaget gått in med 120 000 kronor för att manifestationen ska kunna hållas i Kungsträdgården i stället.

– Landslagsspelarna hade läst artiklarna, pratat ihop sig och hörde av sig, säger Shanga Aziz, ordförande i Locker Room Talk, som ligger bakom arrangemanget till tidningen.

Durmaz-manifestationen kan stoppas

Det var efter frisparken som gav Tyskland segern i VM-matchen mot Sverige som Jimmy Durmaz utsattes för hot och hat i sociala medier.

Cirka tiotusen har angett att de är intresserade eller tänker närvara vid manifestationen #Backadurmaz som hålls klockan 17.30 i dag.

Manifestation till stöd för Durmaz i city

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.