Räddningstjänst och polis kallades till branden i Eriksbergs industriområde inatt. Foto: Mostphotos

Stor brand i industrilokal i natt – polisen misstänker mordbrand

En stor brand utbröt i Eriksbergs industriområde i natt. En person ska ha setts springa från platsen och polisen utreder händelsen som mordbrand.

  • Publicerad 09:49, 6 nov 2017

Larmet om branden kom vid 00:24 natten till måndag i en industrilokal på Gesällvägen i Eriksbergs industriområde. I byggnaden finns ett bageri och ett bärgningsföretag.

När polis och räddningstjänst kommer till platsen är byggnaden är helt övertänd. Ett stort räddningspådrag med fyra brandstationer och ett 30-tal brandmän inleds, enligt Aftonbladet.

Risk för explosion

Det finns uppgifter om att gasflaskor kan finnas i byggnaden och ett stort område spärras av. Boende i området uppmanades att stänga fönster för att inte få in brandröken som sprider sig i området.

Räddningstjänsten lyckas släcka branden senare under natten, men avspärrningarna hålls kvar på grund av misstankarna om gasflaskor i byggnaden.

I samband med branden ska en person ha setts springa från platsen och polisen utreder händelsen som misstänkt mordbrand.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.