Foto: Mikael Andersson

Stor polisinsats i Täby - jagade inbrottstjuvar

14.08 fick polisen larm om ett inbrott. Därefter var flera patruller och en helikopter inblandade i sökandet efter misstänkta gärningsmän.

  • Publicerad 15:38, 13 sep 2018

Flera Täbybor har under eftermiddagen uppmärksammat en helikopter som flugit över Täby. Enligt polisen är det efter ett inbrott som de ryckte ut.

– Vi har haft flera patruller på plats, bland annat helikoptern, säger Åsa Wallentin, presstalesperson på polisens ledningscentral.

– Det här var i samband med att man upptäckte ett inbrott i ett bostadshus i Vallatorp.

Polisen ska också ha sökt av området på marken.

– Där har man uppgifter om att personer ska ha lämnat platsen, misstänkta gärningsmän alltså. Dem har vi sökt efter i inbrottet, säger Åsa Wallentin,

– Vi har inte påträffat någon misstänkt person i nuläget men vi upprättat en anmälan om grov stöld genom inbrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klubbarnas oro: hallbristen i kommunen blir bara större

Nyheter "Det resulterar i att barn slutar med sporten" Flera klubbar i Täby är oroliga. De menar att hall- och planbristen redan nu är stor – och att kommunen måste tänka på att bygga fler idrottsytor i samband med att Täbyborna blir fler och fler.fredag 21/9 17:25