Foto: Arkiv

Stor sökinsats efter biltjuv i Enköping

Under tisdagskvällen pågick det en omfattande sökinsats efter en man som tros ha försökt stjäla bilar.

  • Publicerad 10:56, 8 mar 2017

Det var vid 22-tiden som polisen fick ett larm om att det var en man som gick runt i området Annelund och ryckte i bildörrar.

När polisen kom till platsen var personen försvunnen, men polisen hittade den bil som man tror att mannen tog sig till platsen med. Bilen är sedan tidigare anmäld stulen.

Intill den stulna bilen hittar polisen fotspår i snön. Man inledde då en sökinsats med hund. Men efter ett tag inser man att mannen verkar har stulit en cykel efter flyktvägen, och tagit sig iväg med den.

Först senare, på natten, hittades mannen i ett förråd, på Korsängen i Enköping där han satt och tryckte.

Mannen misstänks nu för bilstöld och cykelstöld.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kraftig brand i lägenhet i Enögla

Nyheter En lägenhet totalförstördes vid en brand under tisdagskvällen. – Det var en mycket kraftig brand som vi ändå kunde släcka snabbt, säger räddningsledaren Hans Granholm.tisdag 19/6 20:42