Stor vattenläcka i Johanneshov

Just nu är det en stor vattenläcka på Skulptörvägen i Johanneshov. Stockholm vatten har startat grävarbete för att laga läckan.

  • Publicerad 16:52, 8 feb 2018

Enligt ett vittne rinner vatten just nu nerför Skulptörvägen i Johanneshov. Stockholm vatten och avfall är på plats och har påbörjat grävarbete för att laga läckaget.

– Vi vet att det läcker ifrån ett rör och vi tror problemet är löst inatt, säger Alexandra Fleetwood, pressansvarig.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

En man som är boende i området såg vad som hände och kontaktade Stockholm vatten.

– När jag kom hem så var det massa vatten överallt, det rinner som en flod nerför hela Skulptörvägen. Det ligger en kiosk vid gatan och vad jag såg så kom det vatten från undersidan av deras altan. Det är flera bilar här från Stockholm vatten, säger han.

Vad tänkte du när du såg det?

– Ja du, hoppas min fastighet inte blir vattenskadad och så var det väldigt svårt att ta sig över vägen när jag kom med massa matkassar, säger han

På grund av läckan har man stängt av vattnet för vissa fastigheter. Boende kan också uppleva att det är dåligt tryck i kranen menar Stockholm Vatten:s pressansvarige Alexandra Fleetwood.

– Vi har ställt ut tappställen där man kan hämta vatten, säger hon.

Här kan du som är drabbad hämta vatten:

* Gullmarsvägen 12

* I hörnan av Skulptörvägen

Mängder av vatten rinner nerför Skulptörvägen Foto: Läsarbild

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.