På Esplanaden 23, vid biblioteksgången, slår Myrorna upp sin butik den 21 september. Foto: Lotten Engbom

Stora second hand-kedjan öppnar i Täby

I september får Täby centrum ett nytt inslag i form av second-hand-jätten Myrorna. Butiken kommer vara av mindre modell och ha olika teman.

  • Publicerad 09:24, 18 aug 2017

Den 21 september slår second-hand kedjan Myrorna upp portarna till en sprillans ny butik i Täby centrum, med ingång från biblioteksgången.

– Det är viktigt att Täbyborna också får möjlighet att handla kläder och saker på ett mer hållbart sätt, säger Lotta Kökertiz, kommunikationschef på Myrorna.

Butiken kommer vara av en mindre variant och inte bestå av stora möbler.

– Nej, det kommer inte vara jättestort. Vi kommer försöka ha ett lite nischat koncept, inga större möbler, men mycket prylar, fina kläder, böcker och så.

Tror på bra insamling

Idag ligger de närmaste butikerna i Stinsen och i Ropsten och Lotta Kökertiz är säker på att det finns många Täbybor som kommer vilja skänka saker.

– Jag tror det finns många Täbybor som vill lämna gåvor till oss. VI är glada att vi kommer till ett område där vi länge har velat etablera oss.

Just nu håller de på med insamlingen till vad som ska fylla butiken och under premiärveckan kommer det vara ett tema med fokus på art deco, svensk tenn och natur.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm