Förseningar. Ett elfel mellan Flemingsberg och Tumba orsakar stora störningar i pendeltrafiken på tisdagseftermiddagen. Foto: Mostphotos

Stora störningar i pendeltrafiken

Ett elfel mellan Flemingsberg och Tumba orsakar stora störningar i pendeltågstrafiken nu på tisdagseftermiddagen. Enligt SL får resenärer räkna med förseningar på upp till 30 minuter.

  • Publicerad 16:47, 10 apr 2018

Sedan klockan 14.30 är pendeltågstrafiken mellan Märsta/Uppsala och Södertälje kraftigt påverkad av ett elfel som inträffat på sträckan mellan Flemingsberg och Tumba.

Enligt SL är det just nu förseningar på upp till 30 minuter.

– I princip alla tåg på den här sträckan är försenade, det är besvärligt, säger Claes Keisu vid SL:s pressavdelning.

Trafikverket arbetar på platsen men det är ännu oklart vad som orsakat felet. Som det ser ut får tågen köra på enkelspår.

– Vi har ingen prognos för när det ska vara fixat. Men tillsvidare är det inställda avgångar och stora förseningar. Vi rekommenderar resenärer som vanligt att kolla SL.se och appen för aktuell trafikinformation, säger Claes Keisu.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.