Coop öppnar i Hagastaden nästa höst. Foto: Einar Mattsson

Storlivs med bistro öppnar i Hagastaden

Ny flaggskepssbutik ska bli "något utöver det vanliga"

  • Publicerad 15:25, 22 nov 2018

Hösten 2019 öppnar Coop en 2400 kvadratmeter stor butik i Einar Mattssons kommande fastighet Nova Park i närheten av Norra Stationsparken i Hagastaden. Den nya butiken kommer enligt Coop själva att vara "något utöver det vanliga".

– Vi kallar den för vår flaggskeppsbutik. Det betyder att vi vill att den ska visa vägen för våra andra butiker och hela tiden vara i framkant när det gäller det senaste i sortiment och kunderbjudanden, säger Linus Gusfors, distriktschef i Stockholm för Coop Butiker & Stormarknader.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Bland annat kommer det att vara möjligt att slå sig ner i butiken och ta något att äta.

– Det ska finnas alla alternativ. Man ska inte bara kunna handla mat som vanligt. Vill man kan man köpa färdiga kit som det bara är att värma på hemma eller så ska man kunna ta något att äta i butiken eller på språng, säger Linus Gusfors.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här kan du fira lucia i Stockholm

Nyheter STOR LISTA: Luciatåg och andra lussefiranden i hela stan Den 13 december och dagarna kring lucia fylls Stockholms kyrkor av stämningsfulla luciafiranden. För den som vill se någonting annat är det klassiska luciatåget bjuds både soul och simning. Vi bjuder...söndag 9/12 8:50

Så får du julgranen att hålla länge

Nyheter Experten Anna Benson ger sina fem bästa tips för en perfekt julgran Granförsäljningen är i full gång i Stockholm. Men för att få din nyinköpta julgran att behålla barren mer än några dagar finns det en del saker att tänka på. Vi har pratat med granexperten Anna...söndag 9/12 8:00