Förseningar. Ett signalfel har lett till förseningar under onsdagseftermiddagen. Foto: Linda Gren

Störningar på Roslagsbanan under onsdagen

Både förseningar och inställda avgångar har drabbat Roslagsbanan efter ett signalfel i Stocksund. Nu ska dock tågen rulla som vanligt igen.

  • Publicerad 17:03, 3 okt 2018

Ett signalfel i Stocksund upptäcktes på eftermiddagen. Något som lett till stora förseningar och inställda avgångar på Roslagsbanan. Förseningarna berör alla tre linjer.

– Personal är på väg till platsen, men vi har ingen prognos än på när det vara ordnat, säger Isak Dan, presstalesperson på Arriva.

I nuläget varierar det hur mycket tågen är försenade, men Isak Dan tipsar om att titta på SL:s hemsida för att hålla sig uppdaterad.

– Förhoppningsvis ordnar det sig så fort som möjligt, säger han.

Uppdatering 19.30: Enligt SL:s hemsida går nu tågen enligt vanlig tidtabell igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Mäklarnas ilska: "Kommunen tar ner våra skyltar"

Nyheter "Vissa gånger har de tagits ner efter bara någon timme" Mäklarna i Täby menar att deras skyltar i flera år tagits ner av kommunen, nu vill de se en ändring. Men problemet är något som kommunen inte känner till.måndag 19/11 16:51

Funkisfestival i Vallentuna i helgen

Nyheter Tio artister gör upp om finalplats På lördag är det Funkisfestival på Nova. Tio bidrag ska tävla om att få representera Vallentuna i semifinalen nästa vår.måndag 19/11 12:11