BRÅK. Ett större antal elever uppges ha bråkat på en gymnasieskola i Liljeholmen. Foto: Sacharias Källdén

Stort bråk på gymnasieskola i Liljeholmen

Ett bråk bröt vid lunchtid på onsdagen ut på en gymnasieskola i Liljeholmen. En person har plåstrats om på platsen och polisen arbetar med att reda ut vad som hänt.

  • Publicerad 12:51, 23 okt 2019

Klockan 11.36 på onsdagen fick polisen larm om ett bråk på en gymnasieskola i Liljeholmen. Enligt polisen har flera personer varit inblandade i bråket, som utspelat sig både innanför och utanför skolområdet.

– Det har varit ett bråk mellan ett antal elever. Exakt hur många som varit inblandade vet vi inte. Inte heller om det är utomstående elever eller elever internt, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Polisen arbetade vid 12.30-tiden fortfarande på platsen. Bland annat eftersöks ett antal personer som sågs lämna skolan i riktning mot Liljeholmstorget.

– Vi är där och utreder vad man har bråkat om. Vi samverkar också med personalen för att det ska bli lugnt, säger Eva Nilsson.

En person uppges ha behövts plåstras om på platsen. Det är dock ännu oklart vad det handlar om för skador.

– Personen behövde inte sjukvård. Och det verkar inte som att någon har behövt åka med ambulans. Man hanterar det platsen, säger Eva Nilsson.