Våldsamheter. Ett stort antal personer var inblandade i nattens bråk. Foto: Sacharias Källdén

Stort bråk på restaurang i City

Ett 15-tal personer deltog i ett bråk som uppstod på Vasagatan i natt. Bråket fortsatte sedan på en buss innan polisen lyckades separera grupperna.

  • Publicerad 08:59, 2 nov 2017

Vid halv fyra-tiden i natt utbröt ett stort slagsmål inne på McDonalds på Vasagatan. Polis kallades till platsen och möttes då av uppskattningsvis ett 15-tal unga personer som var involverade i bråket.

– En hade fått en knytnäve i ansiktet, men ingen ville göra någon anmälan, säger polisens presstalesperson Anders Bryngelsson.

Storbråk utanför restaurang i City

Bråket fortsatte sedan på en buss innan polisen tvingades separera de båda parterna.

Vad bråket handlade om är okänt men en person greps. Personen är under 18 år och brottsrubriceringen är i skrivande stund oklar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17