Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.

  • Publicerad 10:52, 6 jul 2018

Det var i natt, klockan 23.50 som polisen blev kontaktade av ett larmbolag. Larmföretaget ska i sina kameror ha sett en maskerad person befinna sig i ett hus på Österängsvägen, Enebyberg.

På Sociala medier har flera boende i Enebyberg vittnat om att man vaknat under natten i och med att man hört helikopter i luften.

– Man hade en insats med helikopter och fyra polisbilar, men man hittar ingen gärningsperson, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i Danderyd.

– De boende har varit bortresta, tillägger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15