Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.

  • Publicerad 10:52, 6 jul 2018

Det var i natt, klockan 23.50 som polisen blev kontaktade av ett larmbolag. Larmföretaget ska i sina kameror ha sett en maskerad person befinna sig i ett hus på Österängsvägen, Enebyberg.

På Sociala medier har flera boende i Enebyberg vittnat om att man vaknat under natten i och med att man hört helikopter i luften.

– Man hade en insats med helikopter och fyra polisbilar, men man hittar ingen gärningsperson, säger Stefan Dahlgren, lokalpolis i Danderyd.

– De boende har varit bortresta, tillägger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Avliden försvann efter miss på boende i Täby

Nyheter Anhöriga fick leta i två veckor Fördröjt dödsbevis och en kropp som fördes till fel destination, det gör att Ivo nu riktar kritik mot ett vård- och omsorgsboende i Täby.tisdag 20/11 10:56

Två gripna efter inbrott på restaurang i Täby

Nyheter Spårade med hund Efter ett inbrott på en restaurang inatt kunde två misstänkta gärningspersoner gripas av polisen i närheten av Mörtsjön.tisdag 20/11 8:42