BRÅK. Flera polispatruller har under tisdagsförmiddagen åkt till Älvsjö för att avstyra ett stort bråk. Foto: Mostphotos

Stort slagsmål i Älvsjö med inbrottstjuvar

Flera polispatruller är på plats i Älvsjö då ett stort slagsmål har brutit ut. Två inbrottstjuvar ska ha blivit konfronterade i samband med ett inbrottsförsök.

  • Publicerad 11:02, 11 jun 2019

Under tisdagsförmiddagen började flera personer slåss med tillhyggen i Älvsjö. Polisen fick larm om händelsen klockan 10.28.

– Vi vet inte riktigt än vad som händer. Flera patruller på plats och personer har ringt till oss och larmat om att det är ett stort slagsmål. Enligt uppgifter från vittnen ska en yxa ha svingats, säger Ola Österling vid Stockholmspolisen.

Stor skogsbrand i Huddinge

Bråket ska startat vid Magelungsvägen i närheten av Älvsjö station.

– Det är ett rejält ståhej men vi har inte fått någon rapport om att någon ska ha skadats, säger Ola Österling som en stund senare får vidare rapporter om varför bråket startade.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Det troliga är att ett antal inbrottstjuvar blev konfronterade i samband med ett inbrottsförsök.

– Just nu lägger vi fullt fokus på att hitta de här personerna som ska vara inbrottstjuvar. Det kan röra sig om två personer, som inte längre finns kvar på platsen, säger Ola Österling.

Ytterligare två personer ska ha varit med i slagsmålet.

En förundersökning om försök till grov stöld och grov misshandel är inledd. En stulen bil är tagen i beslag.